maanantai 13. syyskuuta 2010

JAK Finlandin toiminta on alkanut!

Nyt on JAK Finlandin toiminta aloitettu. Pääset mukaan sivuston www.jakfinland.fi kautta. Rekisteröidy sieltä wiki-sivujen käyttäjäksi, lue Ohje-sivusto ja noudata sieltä saamiasi ohjeita, niin olet tuota pikaa yhteisön jäsen.

Kerro kavereille ja tuttavillesi toiminnasta. Mitä isomman verkoston saamme kerättyä sitä paremmin koroton säästäminen/lainaaminen toimii.

Voitaisiin järjestää pk-seudulle tapaaminen aiheen tiimoilta tämän syksyn aikana. Laittakaa vinkkejä ja toivomuksia kommenttiosioon, niin junailen Suomen ensimmäistä JAK-päivää.

Kaikki mukaan!

t: Antti

2 kommenttia:

 1. Hei. Hyvä idea tämä koroton pankkijärjestelmä. Tällä hetkellä tuo wikisivu on aika suppea ja varsinkin tuo rekisteröitymispakko sivujen katseluun on mielestäni turhaa. Tämä saattaa sammuttaa ihmisten mielenkiinnon nopeasti, sillä tällöin voi herätä ajatuksia epärehellisestä toiminnasta.

  Lisäksi tuonne Wikiin voisi lisätä linkin tänne blogiin ja toisinpäin. Ilmeisesti sähköpostiryhmäkin on olemassa? Yhteydenottotiedot olisi hyvä olla selkeästi esillä.

  Siinäpä joitain parannusehdotuksia. Keep it going!

  VastaaPoista
 2. Hej.
  Letar efter något som Jak i Sverige och vad är väll bättre än detta. Dock är min kunskap på finska väldigt bristande. Skulle vara bra om det kommer info på svenska också. Kanske man kan engagera sig i detta på något sätt?

  Tack!

  VastaaPoista